Field Engineer

Heb je een bachelor diploma elektronica en/of elektriciteit op zak en je bent een gedreven persoon? Als Field Engineer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team? Heb je een klantgerichte houding en zoek je afwisseling in je job? Dan ben jij misschien de Field Engineer die wij zoeken!

Jouw taken

Na je integratie in de ploeg zal je zorgen voor:

 • de installatie, het herstellen en onderhouden van elektrische installaties bij onze klanten in de industrie of het openbaar vervoer.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor elektronica/elektriciteit
 • Grondige kennis van het Nederlands is een must. Kennis van andere talen is een pluspunt.
 • Je bent een gedreven persoon die steeds kwaliteit en klantentevredenheid
 • Je hebt goede sociale contacten.
 • Je werkt nauwkeurig en bent zeer precies in je technische interventies.

Wij bieden:

 • Een vaste job in een aantrekkelijke Business Unit, TranzCom Energie
 • Een motiverende werkomgeving met veel afwisseling in de job.
 • Een grondige opleiding
 • Een bedrijfswagen, laptop en smartphone.
 • Een werkomgeving gekenmerkt door autonomie, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemerschap en vertrouwen, stevig verankerd in de structuur van een internationale groep.
 • Een aantrekkelijk verloningspakket, met onder meer maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Kom aan boord en ontdek ’the VINCI Energies way of life!’. Solliciteer via onze website of via avalon.verrijken@vinci-energies.com

Wie zijn wij?

TranzCom is een verdeler en integrator van elektrische uitrustingen en aanbieder van ’turnkey’ oplossingen. TranzCom bedient de energie- en publieke markten met een ruim gamma aan producten en oplossingen op vlak van laag- en middenspanning. We bieden de laatste nieuwe technologieën aan inclusief een effectieve onderhoudsservice om de waarde van de uitrusting op lange termijn te garanderen.

VINCI Energies Belgium telt 5 perimeters in haar organisatie. In onze perimeter INFRA bieden we diensten aan binnen vier belangrijke domeinen: ruimtevaart, mobiliteit, energie en telecom. Onze merken zijn Cegelec, Omexom, Axians en TranzCom. We tellen vandaag 330 medewerkers en realiseren een omzet van € 68M. Onze werven bevinden zich over heel België, onze kantoren bevinden zich te Gosselies, Nijvel, Zwijndrecht en Anderlecht.

VINCI Energies stelt wereldwijd 63.000 medewerkers te werk, waarvan 2.300 in België, ten dienste van overheidsinstanties, operatoren en ondernemingen. VINCI Energies Belgium staat in voor het realiseren, uitrusten, aansturen en optimaliseren van hun energie-, transport- en communicatie-infrastructuur. Ons bedrijf wil het verschil maken, niet enkel door haar professionele kennis ter beschikking te stellen in de wereld van morgen, maar ook door het ondersteunen van verschillende caritatieve projecten in het ‘VINCI Fonds’.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.