Schuimspecialist Onderhou

Als Schuimspecialist onderhoud ben je onderdeel van een (multidisciplinair) engineerteam en houd ben je gespecialiseerd in schuimblusinstallaties.

Het uitvoeren van onderhoud aan schuimblus / sprinklerinstallaties: jij bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als de toeleverancier.

Je bent verantwoordelijk voor het correct achterlaten van de installatie en het invullen en aanleveren van de onderhoudslijsten;
Het uitvoeren van periodieke testwerkzaamheden van de sprinkler- en brandmeldinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het correct en met precisie uitvoeren van deze testwerkzaamheden en het correct invullen en aanleveren van de testformulieren. 

 

Wat vragen wij:

MBO werk- en denkniveau

Bij voorkeur beschik je over sprinklertechniek A/B en heb je een opleiding voor of werkervaring met elektrische installaties.

VCA basis diploma (basisveiligheid)

Je hebt kennis van en ervaring met sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen

Rijbewijs B

Ambassadeur voor het bedrijf;

Oplossingsgericht

Pro-actief

Stressbestendig en zelfstandig

Flexibele instelling

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.