Powered by
your energy

Passie voor techniek

Heb jij een passie voor techniek? Kom werken bij Cegelec en word expert in elektriciteit, informatie-en communicatietechnologie, verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbeveiliging. Combineer een gezonde dosis autonomie met uitdagende multi-technische projecten en proef van de toffe sfeer onder de collega’s.

Onze waarden

 • Autonomie

  “Om mijn projecten goed te beheren, kan ik zelf beslissingen nemen op vlak van uitvoeringsmethodes en organisatie dankzij de grote autonomie die ik heb. ”

  Quentin, Project Manager

 • Verantwoordelijkheid

  “Ik krijg de mogelijkheid om op verschillende werven te werken. Deze zijn complex, van verschillende grootte en vragen een uiteenlopende technische kennis.”

  Stéphane, Technieker

 • Vertrouwen

  “Door de kansen die ik heb gekregen, ben ik kunnen doorgroeien. Vertrouwen krijgen en geven houdt me elke dag gefocust.

  Millie, Fleet Manager

 • Ondernemerschap

  “Elke dag opnieuw vragen technische en organisatorische uitdagingen om ingenieuze en innovatieve oplossingen.”

  Hakim, Project Engineer

 • Solidariteit

  “Er zijn geen onbereikbare doelen ... wij ontwikkelen samen onze projecten, wij werken samen als een team, wij streven naar een perfect resultaat en wij zorgen er samen voor dat we trots kunnen zijn op al onze realisaties.

  Oxana, Design Engineer

Onze expertise

Cegelec, dat zijn 12 business units gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering en installatie in de industrie, infrastructuur en gebouwensector. Elk met hun eigen expertise en jarenlange ervaring. Met vijf vestigingen in België en één in Nederland kunnen we een lokale aanpak garanderen, dicht bij onze klanten, zodat we hun noden echt begrijpen. Dat kan alleen als je over de strafste mensen beschikt: Technische profielen én ondersteunende diensten.

 

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.