Onze
mensen

Vincent, Project Engineer

Het is een boeiende job omdat ik de kans krijg om projecten van begin tot eind op te volgen: vanaf de studie tot en met de indienststelling. Cegelec biedt me een realistisch carrièreplan: ik mag aan steeds grotere projecten werken. De functie van Project Engineer is een goede opleiding om later tot Project Manager te evolueren.

Millie, Fleet Manager

Stéphane, Technieker

Tijdens de vele jaren dat ik voor Cegelec werk, heb ik de kans gekregen om veel ervaring op te doen en mijn kennis uit te breiden. Bovendien heb ik de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen, waardoor ik me telkens kan verbeteren. Ik ben actief op verschillende werven. Deze zijn complex, van verschillende grootte en vragen een uiteenlopende technische kennis.

Sarah, Design Engineer

De projecten zijn interessant en gevarieerd; de meest moderne en vernieuwende technieken worden gebruikt. Elke dag is boeiend en anders. Hier werken is zoveel meer dan alleen tekenen. Men houdt rekening met je mening, je ontwerpt mee en je begeleidt het hele proces vanaf studiefase tot oplevering. Het is meer dan enkel bureauwerk. Vaak zijn we op pad om de installaties die we zelf ontworpen en getekend hebben op de werf mee aan te sturen.

Hakim, Project Engineer

Als Project Engineer sta ik aan het hoofd van een elektronisch laboratorium voor kwaliteitscontrole. Hierbij dien ik uiteenlopende competenties aan de dag te leggen, gaande van team management en relationele vaardigheden tot de beheersing van het instrumentarium. Elke dag opnieuw vragen technische en organisatorische uitdagingen om  ingenieuze en innovatieve oplossingen.

Waarom werken bij Cegelec?

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.