Onze
mensen

Vincent, Project Engineer

Het is een boeiende job omdat ik de kans krijg om projecten van begin tot eind op te volgen: vanaf de studie tot en met de indienststelling. Cegelec biedt me een realistisch carrièreplan: ik mag aan steeds grotere projecten werken. De functie van Project Engineer is een goede opleiding om later tot Project Manager te evolueren.

Millie, Fleet Manager

Stéphane, Technieker

Tijdens de vele jaren dat ik voor Cegelec werk, heb ik de kans gekregen om veel ervaring op te doen en mijn kennis uit te breiden. Bovendien heb ik de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen, waardoor ik me telkens kan verbeteren. Ik ben actief op verschillende werven. Deze zijn complex, van verschillende grootte en vragen een uiteenlopende technische kennis.

Oxana, Design Engineer

Een creatief beroep uitoefenen zoals Design Engineer vereist verbeeldingskracht, creativiteit en flexibiliteit. Dankzij mijn functie sta ik vaak in contact met mensen die op zoek zijn naar creatieve en innovatieve ideeën. Ik verzamel alle nodige gegevens, en volg alles op van ontwerp tot uitwerking. Maar mijn werk als Designer kan ook conventioneel zijn. Zo maak ik ook plannen, schattingen of berekeningen waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat.
Doorzettingsvermogen, geduld en een hoge toewijding komen hier goed van pas.

Hakim, Project Engineer

Als Project Engineer sta ik aan het hoofd van een elektronisch laboratorium voor kwaliteitscontrole. Hierbij dien ik uiteenlopende competenties aan de dag te leggen, gaande van team management en relationele vaardigheden tot de beheersing van het instrumentarium. Elke dag opnieuw vragen technische en organisatorische uitdagingen om  ingenieuze en innovatieve oplossingen.

Waarom werken bij Cegelec?

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.