Project Manager

Jouw Functie :

Als Project Manager ben je geheel verantwoordelijk voor je projecten vanaf de offertefase tot de definitieve oplevering. Je kan snel schakelen en zorgt ervoor dat alle noodzakelijke beslissingen en acties genomen worden op het juiste moment. Je staat garant voor een feilloze realisatie van het project: binnen het budget, volgens vooraf bepaald rendement, kwaliteit, veiligheid en met een tevreden klant aan het einde van de rit. Je bent de gesprekspartner van je klanten en rapporteert rechtstreeks aan de BU Manager. Je stuurt je Project Engineers aan, die op hun beurt een team technische experten aansturen op de werven.

Jouw profiel:

  • Als master industrieel ingenieur heb je een ruime ervaring in het beheren van technische projecten
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgebouwd in de telecom sector
  • Je werkt zeer autonoom en bent niet vies van rapportering
  • Je bent zeer klantgericht en bewaakt tegelijkertijd steeds de rendabiliteit van je projecten
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en beheert ook het Frans

Onze business unit Axians Telecom is onder andere gespecialiseerd in het realiseren van turn-key projecten voor de mobiele infrastructuur van de telecom operatoren. Een mobiele site implementeren betekent starten met het design, de engineering en de planning. Vervolgens wordt de constructie, installatie en in bedrijfstelling van alle apparatuur uitgevoerd. Tenslotte dragen we ook zorg voor het preventieve en correctieve onderhoud van de volledige installatie.

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.