Sandy gaat geen enkele uitdaging uit de weg

Cegelec Fire Solutions heeft op 19 oktober Sandy mogen verwelkomen als Service Sales Engineer. Sandy zal verantwoordelijk zijn voor de marktontwikkeling in Wallonië en Luxemburg. Wij vroegen ons af wie Sandy precies is…

Sandy, kan je jezelf even voorstellen?

Ik zou mezelf omschrijven als een dynamisch iemand met een groot doorzettingsvermogen, die zelfstandig en leergierig is. Mijn levensmotto is dan ook: “Live as you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever.” Ik hou ervan om doelen te stellen en daar naartoe te werken. Ik krijg energie van nieuwe dingen te leren en veel informatie te krijgen. Maar ontspanning moet er ook zijn natuurlijk. Ik kook thuis vaak samen met mijn vriend en hou van internationale keukens waaronder de Mexicaanse en Indische. Momenteel hebben we één hond en in de toekomst willen we nog een puppy verwelkomen bij ons thuis.

 

Wat doe je graag buiten het werk in jouw vrije tijd?

Ik rijd zeer graag paard maar ik hou ook van een goed boek over menselijke en technische wetenschappen. Ik heb zelf 2 paarden waar ik vroeger nog competitie mee heb gereden. Ik woon momenteel dicht bij de luchthaven van Luik en kijk graag naar vliegtuigen. Ik ben enorm geboeid door luchtvaart, daarom dat ik ook mijn vliegbrevet heb behaald. Onlangs kon ik op de Antonov stappen die enkele dagen in Luik was, het was geweldig! Mijn vriend is 747-piloot en onze favoriete bestemmingen zijn Wenen en Budapest omwille van de mooie architectuur.

 

Hoe ben je bij Cegelec Fire Solutions terecht gekomen?

Nadat ik een technische opleiding in automatisatie/elektriciteit van 6 maanden heb voltooid bij Cefochim, ben ik benaderd door Marina Diakou (HR Business Partner Actemium). Via Marina ben ik in contact gekomen met Lieze Gonnissen (HR Business Partner Cegelec Fire Solutions) voor een functie als Service Sales Engineer. Cegelec Fire Solutions kende ik voordien nog niet maar de uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf sprak me meteen aan. Ik wil groeien in mijn functie door te leren van collega’s en ik hou enorm van het vertrouwen dat Cegelec Fire Solutions me geeft.

 

Kan je ons wat meer vertellen over jouw studies?

Ik ben nooit gestopt met studeren. Na 3 jaar ingenieursstudies ben ik gestart in het bedrijf van mijn ouders. Zij deden competities met paarden en we hebben in totaal 6 jaar samengewerkt. Daarna ben ik voor een jaar naar Amerika vertrokken om mijn Engels te verbeteren en om mijn vliegbrevet te behalen. Verder heb ik nog enkele maanden in Europa gereisd om de wereld te ontdekken. Na mijn technische opleiding in automatisatie/elektriciteit ben ik bij Cegelec Fire Solutions gestart als Service Sales Engineer.

 

Hoe was jouw onthaal bij Cegelec Fire Solutions?

Mijn onthaal is door COVID-19 een beetje anders verlopen. Davy Bosmans (Business Unit Manager FBES) heeft me goed onthaald en voorgesteld aan de aanwezige collega’s op kantoor. Ik heb jammer genoeg nog niet de kans gehad om iedereen te leren kennen. Ondanks de bijzondere omstandigheden voel ik mij heel welkom. Ik vind het ook super dat iedereen zijn best doet om Frans te spreken met mij.

 

Wat zal de toekomst voor jou nog brengen?

Ik sta in voor de marktontwikkeling van Wallonië en Luxemburg. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit het contacteren van nieuwe klanten, deelnemen aan het onderhoud van de ontworpen faciliteiten en het op zoek gaan naar smart oplossingen binnen automatisering. Ik wil graag ervaring opdoen in verschillende domeinen op het gebied van brandbeveiliging en kijk er naar uit om er in te vliegen!

 

Bedankt voor het interessante interview Sandy, wij wensen jou veel succes in je mooie loopbaan bij Cegelec Fire Solutions!

 

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s om het team te versterken. Bekijk zeker onze openstaande vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.